• Erik

    Erik

    De Baas
    «We kozen ervoor om voorkeur te geven aan producten van verse en gezonde lokale, ambachtelijke, biologische boeren of die werden geproduceerd of opgegroeid in een duurzaam en met respect voor mens en natuur te geven. Wij geloven dat iedereen de dingen een beetje te veranderen, hebben we besloten om te veranderen, op onze eigen manier door je bord. Uw opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. eet smakelijk»

Wanneer je papillen hongeren naar comfortfood, wanneer je zintuigen snakken naar authentieke en originele gerechten, in een gezellige bistro waar je je meteen thuis voelt… Dan biedt Le Zinneke je met veel plezier een toevluchtsoord.

Dat is de opdracht die twee eigenaren Erik en Anouk zichzelf geven: je bord vullen met zintuiglijk genot, je uitnodigen om opnieuw te leren proeven en je liefde voor de goede dingen van het leven steunen en stimuleren. Erik, als kleinzoon van een familie van Gentse traiteurs is gepassioneerd door de Belgische gastronomie. Hij zorgt ervoor dat de kernwoorden van zijn restaurant – kwaliteit, versheid en tafelplezier – altijd vooropstaan, zowel op je bord als bij alles eromheen.

Virtueel bezoek